CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS

CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS

OPELUL TĂU ÎȚI PAVEAZĂ CALEA

Relaxează-te, iar TomTom se ocupă de restul. Informațiile despre trafic în timp real și alertele de siguranță rutieră îți sunt furnizate de liderul european în soluții GPS, asigurând o eficiență optimă pentru a ajunge la destinație la timp. Perfect integrat la bordul OPEL-ului tău, acest sistem de navigație ascultă fiecare cuvânt! Datorită recunoașterii vocale inteligente, toată atenția ta este concentrată la drum.*

Consultă Termenii și condițiile "NAVCO IVI T&C
Descoperă Acoperirea serviciului "Territory service coverage

 

* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și model.

Preț
CONNECTED NAVIGATION PACK PLUS
Der beste Beifahrer

CEL MAI BUN COPILOT

Nu este nevoie să te încurci în meniul smartphone-ul tău, este mai ușor să vorbești cu OPEL-ul tău. Asistentul tău personal conectat* îți satisface toate așteptările: vorbește natural, acționează pentru tine. Ochii tăi sunt atenți la drum și mâinile pe volan.

Datorită integrării sale perfecte la bord, serviciul inteligent de navigație online compune cel mai bun traseu către destinație, luând în calcul date de trafic actualizate și fiabile. Nu există informații inutile, ci doar cele mai relevante, selectate meticulos de TomTom și de comunitatea sa largă.

Esti conectat? La fel și OPEL-ul tău!

* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și model.

Alles über den Dienst

ŞOFEAZĂ INTELIGENT

Bucură-te de fiecare moment petrecut la bordul OPEL-ului tău. Connected Navigation Pack Plus evită blocajele de trafic și te conduce la destinație în siguranță. Economisești timp la sosire datorită informațiilor mereu actualizate*, disponibilității parcărilor și prețurilor care-ți sunt sugerate. De asemenea, poți ajunge cu ușurință la benzinăria sau stația de încărcare preferată, știind deja prețurile percepute. La locul potrivit, la momentul potrivit! Afișajul navigației poate fi, de asemenea, duplicat în câmpul tău vizual, direct pe instrumentarul de bord sau în Head-Up Display**, astfel încât să nu pierzi nicio informație utilă.

UN ASISTENT DEDICAT LA DISPOZIȚIA TA

Interacționezi cu toate funcțiile OPEL-ului tău fără a ridica un deget! Doar drumul merită atenția ta, pentru restul asistentul tău personal îți stă la dispoziție. Dorești să reglezi temperatura sau intensitatea ventilației din habitaclu? Vrei să asculți o anumită melodie? Dorești să afli prognoza meteo pentru destinația ta? Apelează doar la asistentul tău personal și totul este rezolvat.

Disponibilitatea comenzilor vocale conectate depinde, de asemenea, de modelul vehiculului. Dacă nu sunt disponibile, caracteristicile “Connected Voice Command” nu se aplică.

SERVICII TOMTOM*

• Actualizări de hărți over-the-air
• Dynamic Range Mapping***
• Căutare stație de încărcare***
• Disponibilitate în timp real pentru punctele de încărcare***
• Trafic online
• Alerte de siguranță rutieră
• Căutare online pentru adrese și puncte de interes (POI)
• Informații despre parcare
• Prețurile combustibilului
• Vremea locală
• Recunoaștere vocală în limbaj natural*

* Disponibilitatea poate varia în funcție de piață și model.
** Dotare opțională.
*** În funcție de specificațiile vehiculului.

Dienstaktivierung

Cum se activează:

Când achiziționezi un OPEL nou, beneficiezi de un abonament gratuit de 3 ani la serviciile TomTom.
După expirarea acestei perioade, vei putea reînnoi abonamentul direct din contul MyOPEL , pentru o perioadă cuprinsă între 1 și 3 ani.

Cum se folosește:
Pentru a configura serviciul în mașina ta și pentru a afla mai multe despre caracteristicile oferite de TomTom Services, te rugăm să consulți următoarele linkuri:

- Tutorial TomTom Services, cu explicații despre caracteristicile sistemului tău de navigație „https://www.tomtom.com/en_gb/PSAGroup-Connected-Nav/