e-Routes

e-Routes

COPILOTUL TĂU ELECTRIC PENTRU CĂLĂTORII FĂRĂ STRES

Planificarea unei călătorii este o aventură incitantă, iar dacă conduceți un vehicul electric, meritați să o faceți fără griji. Nu lăsați călătoria să vă fie distrusă de îngrijorările legate de câte kilometri veți parcurge înainte de a avea nevoie de o reîncărcare: descoperiți acum e-ROUTES by Free2move Charge, noua aplicație mobilă creată pentru dvs. de Opel pentru a vă îmbogăți experiența de conducere.

Aplicația mobilă e-ROUTES este copilotul dumneavoastră electric și vă va ghida către destinație, recomandându-vă cele mai bune stații de încărcare și oferindu-vă actualizări în timp real ale nivelului bateriei.

Uitați de anxietatea legată de autonomie și bucurați-vă pur și simplu de călătorii, chiar dacă vehiculul dumneavoastră nu are un sistem de navigație încorporat: cunoașteți acum estimarea încărcării la sosire și rămâneți informat despre disponibilitatea stațiilor de încărcare. Și cu e-ROUTES, veți primi întotdeauna cele mai bune indicații pentru rută, cu informații live despre trafic, alerte privind radarele de viteză și ghidaj vocal.

Începeți următoarea călătorie electrică cu aplicația e-ROUTES și navigația Opel.

Preț
E-ROUTES
YOUR ELECTRIC CO-PILOT

e-ROUTES este conceput pentru călătorii fără stres: noua noastră aplicație este ghidul dvs. de încredere în navigație în timp ce planificați fiecare călătorie și în timp ce conduceți Opelul dumneavoastră electric.

Înainte de a începe următoarea dumneavoastră călătorie lungă, verificați în aplicația e-ROUTES estimarea încărcării la sosire și localizați opririle de încărcare cu cel mai mare rating pe parcurs, în doar câteva atingeri.

Toti parametrii vehiculului dumneavoastră sunt partajati cu e-ROUTES datorită actualizărilor dinamice Opel: de aceea, e-ROUTES vă oferă de fapt sugestia cea mai precisă pentru oprire, reîncărcare și schimbare a rutei. Pe parcursul călătoriei, aplicația vă oferă cea mai bună soluție pentru a ajunge la destinație evitând traficul, cu indicații în timp real și fiind mereu conștient de nivelul bateriei. Și dacă condițiile de trafic se schimbă, e-ROUTES recalculează planul de încărcare pentru a vă oferi cele mai bune indicații.

Facem călătoriile dumneavoastră mai plăcute cu noul nostru serviciu Opel.

ALL ABOUT THE SERVICE

e-ROUTES by Free2move Charge este aplicația supremă de navigație pentru vehicule electrice conectate. Chiar dacă vehiculul dumneavoastră nu este echipat cu navigație încorporată, datorită noii noastre aplicații puteți beneficia de avantajele utile Opel pentru călătoriile dumneavoastră electrice: aplicația noastră estimează și verifică nivelurile de încărcare în timpul călătoriei și localizează cele mai bune stații de încărcare pe parcursul rutei.

e-ROUTES vă sugerează și timpul optim de încărcare pentru fiecare oprire: când planificați călătoria și în timp ce vă apropiați de o stație de încărcare, veți vedea în aplicație cele mai bune sugestii pentru nivelul optim de încărcare de atins.

Și nu pierdeți timp așteptând o priză: e-ROUTES vă informează câte prize de încărcare sunt disponibile în următoarele stații, astfel încât să puteți decide cea mai bună oprire pentru a vă reîncărca!

Conectați pur și simplu smartphone-ul la sistemul de infotainment datorită afișării pe ecran Opel și obțineți confortul maxim: vedeți indicațiile aplicației pe ecranul de infotainment al vehiculului dumneavoastră, urmați ușor sugestiile și ajungeți la fiecare destinație în totală liniște sufletească.

SERVICE ACTIVATION

Bucurați-vă pe deplin de mașina dumneavoastră electrică cu cel mai nou serviciu OpelConnect conceput pentru dumneavoastră!

Cum să vă abonați și să descărcați e-ROUTES by Free2move Charge

1. În primul rând, trebuie să dețineți un cont myOpel. Dacă nu aveți un cont myOpel, este rapid și simplu să creați unul direct aici pe site sau folosind aplicația myOpel. Va trebui să folosiți aplicația MyOpel pentru a utiliza acest serviciu: deschideți aplicația sau descărcați-o prin App Store-ul Apple sau Google Play Store, apoi conectați-vă.

Accesați aplicația MyOpel / Accesați site-ul

2. În MyOpel, mergeți la catalogul de Servicii Conectate și selectați e-ROUTES din lista de servicii disponibile. Alegeți e-ROUTES, acceptați termenii și condițiile și politica de confidențialitate, apoi abonați-vă la serviciu apăsând ""Acces"". Asigurați-vă că ați finalizat procesul de asociere cu mașina dvs. pentru a utiliza aplicația e-ROUTES. Dacă deja ați făcut acest lucru, treceți la pasul 4; altfel, urmați pașii următori.

3. Aplicația MyOpel vă va solicita să urmați cei 3 pași de asociere pentru a vă conecta la mașina dvs. (I - definiți numărul dvs. de telefon de încredere și verificați-l; II - setați un cod de securitate; III - conectați telefonul la mașină prin Bluetooth).

Ar putea dura câteva ore până când acest serviciu Opel este activat. În aplicație, veți vedea câteva sugestii pentru a accelera procesul, cum ar fi conducerea pentru scurt timp; activarea va fi mai rapidă dacă conduceți mașina într-o zonă cu semnal mobil puternic.

4- Dacă abonarea a fost un succes, odată ce v-ați abonat, veți vedea că aplicația de abonare este ""activă"" în catalogul de servicii MyOpel. Ar putea dura câteva ore până când acest serviciu Opel este activat. În aplicație, veți vedea câteva sugestii pentru a accelera procesul, cum ar fi conducerea pentru scurt timp; activarea va fi mai rapidă dacă conduceți mașina într-o zonă cu semnal mobil puternic.

Descărcare:
Acum, că v-ați abonat, este timpul să descărcați e-ROUTES by Free2move Charge, aplicația noastră de smartphone Opel disponibilă pentru dispozitivele Apple iOS și Android. E-ROUTES utilizează și afișarea pe ecran pentru a oferi cea mai bună navigație în mașinile electrice Opel.

Descărcați din App Store-ul Apple

Descărcați din Google Play Store

În momentul în care deschideți aplicația, introduceți numele dvs. de utilizator MyOpel și conectați-vă. Dacă toți pașii de mai sus au fost finalizați cu succes și mașina dumneavoastră este eligibilă pentru serviciu, aplicația va fi deschisă cu toate funcțiile sale.