e-Telecomandă

e-Telecomandă

Verifică și controlează de la distanță și in timp real cu ajutorul telefonului, autonomia vehiculului tău electric. Cu MyOpel poti verifica încărcarea și autonomia vehiculului tău la orice moment, și dacă este conectat la o stație de încărcare, poți controla încărcarea chiar dacă ești departe. Pentru liniștea ta, poți fi alertat când bateria s-a încărcat sau dacă încărcarea a fost întreruptă.

Pre-condiționarea termică de la distanță îți permite să încălzești sau să răcești mașina la o temperatura optimă inainte de a pleca în călătorie.

Acest serviciu este oferit gratuit de Opel pe toată perioada de viață a mașinii.

În cazul anumitor modele de vehicule, puteți alege, de asemenea, să opriți încărcarea la un anumit nivel al bateriei, ceea ce reduce timpul de încărcare și poate îmbunătăți performanța și durabilitatea bateriei.

Preț
e-Telecomandă
Gestionați-vă ÎNCĂRCAREA

Fii informat de starea de încărcare a mașinii

Pe pagina de start a aplicației MyOpel, poți vedea autonomia rămasă în timp real. Poți verifica și dacă ești cuplat la o stație de încărcare și ce tip de stație este (rapidă sau standard).

Controlezi vehiculul, chiar dacă ești departe

Imediat ce mașina ta Opel este cuplată la o stație de incărcare, poți controla încărcarea de a distanță cu telefonul.

Poți începe, opri sau programa încărcarea când vrei tu pentru a beneficia de tarifele diferite fără a fi necesar să mergi la mașină.  

La fel, poți vedea în timp real viteza de încărcare și timpul de încărcare rămas.

În cazul unei întreruperi neplanificate a încărcării, poți fi alertat de către aplicația MyOpel.  Vei fi informat și când mașina este încărcată 100%.

Pregătește temperatura în interior

Bucură-te de confortul optim din momentul în care te urci în mașină, indiferent de temperatura exterioară. Cu telefonul poți pre-încălzi sau pre-răci mașina cu aplicația Myopel – indiferent dacă mașina este la încărcat sau nu.

Dacă mașina este la încărcat, autonomia si starea de încărcare a bateriei  nu vor fi afectate.

Serviciul de e-Telecomandă îți permite să programezi timpul de pre-condiționare în funcție de programul tău, asigurându-se că obții maximum de la mașina ta Opel în toate circumstanțele

Activare serviciu

Cum să activezi serviciul

Te așteaptă!

Serviciul e-Telecomandă este disponibil doar prin aplicația Myopel.

Cum să folosești serviciul

Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, vezi tutorialul video

Unde pot utiliza acest serviciu?

Te poți abona la serviciul e-Remote Control în orice țară în care serviciul este disponibil. Odată activat, serviciul poate fi utilizat într-o zonă geografică mai largă.

Țările acoperite de serviciul e-Remote Control și zona geografică de utilizare pot fi găsite aici.