Live Navigation

Live Navigation

Tu conduci, Opel te ghidează

Cu serviciul Live Navigation poti să te bucuri de condus în timp ce primești ultimele informații din trafic pe sistemul tău de navigație. Acest serviciu este inclus și gratuit pe o perioadă de 3 ani când achiziționezi o mașină nouă cu sistem de navigație. Adaugă mașina în profilul tău și activează serviciul.

Țările acoperite de acest serviciu sunt afișate in Condițiile generale de vânzare și utilizare, apasă aici.

 

Preț
LIVE NAVIGATION
Cel mai bun copilot

Bucură-te de o experientă inedită în care telefonul tău devine parte din mașină și te ajută să ți mâinile pe volan si privirea la drum. 

Cu servicul Live Navigation mașina ta găsește cel mai bu traseu în timp real, bazat pe informții de încredere din trafic care vin de la o comunitatea mare de utilizatori din peste 30 de țări. Serviciul Live Navigation este afișat pe evranul rpincipal al mașinii și are și control vocal.

Despre serviciu

Condu inteligent

Bucură-te de condus cu serviciul Live Navigation. Serviciul include informații din trafic în timp real despre zone aglomerate dar și preturi la carburanți si locuri de parcare libere. Acestea sunt livrate pe ecranul mașinii și sunt disponibile și pe ecranul din combina de bord (dacă există echiparea). 

Serviciul Live Navigation include:

  • Trafic Online
  • Informații despre parcări
  • Infomații meteo
  • Control vocal
  • Benzinării și prețuri carburanți în drumul tău
  • Căutare rapidă adrese și puncte de interes

Cu un vehicul electric, poți găsii și stații de încărcare electrice.

Activare serviciu

Cum să activezi serviciul.

Dacă ai o mașină nouă cu sistem de navigație integrat, beneficiezi gratuit pe o perioadă de 3 ani de serviciul Live Navigation. După 3 ani poți extinde perioada din contul tău. 

Cum să folosești serviciul

Când serviciul este activat poți schimba configurația in sistemul de navigație al mașinii tale Opel.