LIVE Navigation

LIVE Navigation

Tu conduci, Opel te ghidează

Cu serviciul Live Navigation poti să te bucuri de condus în timp ce primești ultimele informații din trafic pe sistemul tău de navigație. Acest serviciu este inclus și gratuit pe o perioadă de 3 ani când achiziționezi o mașină nouă cu sistem de navigație. Adaugă mașina în profilul tău și activează serviciul.

Țările acoperite de acest serviciu sunt afișate in Condițiile generale de vânzare și utilizare, apasă aici.

 

Preț
LIVE NAVIGATION
Cel mai bun copilot

Bucură-te de o experientă inedită în care telefonul tău devine parte din mașină și te ajută să ți mâinile pe volan si privirea la drum. 

Cu servicul Live Navigation mașina ta găsește cel mai bu traseu în timp real, bazat pe informții de încredere din trafic care vin de la o comunitatea mare de utilizatori din peste 30 de țări. Serviciul Live Navigation este afișat pe evranul rpincipal al mașinii și are și control vocal.

Despre serviciu

Condu inteligent

Bucură-te de condus cu serviciul Live Navigation. Serviciul include informații din trafic în timp real despre zone aglomerate dar și preturi la carburanți si locuri de parcare libere. Acestea sunt livrate pe ecranul mașinii și sunt disponibile și pe ecranul din combina de bord (dacă există echiparea). 

Serviciul Live Navigation include:

 • Trafic Online
 • Informații despre parcări
 • Infomații meteo
 • Control vocal
 • Benzinării și prețuri carburanți în drumul tău
 • Căutare rapidă adrese și puncte de interes

Cu un vehicul electric, poți găsii și stații de încărcare electrice.

Activare serviciu

Cum să activezi serviciul.

Dacă ai o mașină nouă cu sistem de navigație integrat, beneficiezi gratuit pe o perioadă de 3 ani de serviciul Live Navigation. După 3 ani poți extinde perioada din contul tău. 

Cum să folosești serviciul

Când serviciul este activat poți schimba configurația in sistemul de navigație al mașinii tale Opel.

Live Navigation
The best co-driver

Enjoy a seamless experience with your smartphone becoming part of your car, ensuring you keep your eyes on the road and your hands on the wheel.  With Live Navigation services your car finds the best route in real time, based on reliable traffic information coming from a large community of users in over 30 countries. The Live Navigation services are displayed on the main screen of your car and controlled by voice command.

About this service

Drive smart 

Enjoy the time in your car to the fullest with Live Navigation services.

Take the best route with real time traffic updates, find cheap service stations and the best parking spots. All via to your car's touchscreen and instrument cluster (if equipped with a digital display). 

The Live Navigation services include: 

 • Online traffic 
 • Parking information 
 • Weather information 
 • Voice control support 
 • Service stations and fuel prices along your journey or nearby 
 • Quick search for addresses and points of interest 
 • Availability of electric vehicle charging points
Service activation

How to activate this service. 

If you have a new car with an onboard navigation system, 3 year subscription of the Live Navigation services is included with your purchase. After 3 years you can extend the service by logging onto your MyVauxhall account and selecting the Live Navigation service. 

How to use this service. 

Once activated, you can access this service via your onboard navigation system.