LIVE NAVIGATION PLUS

LIVE NAVIGATION PLUS

Tu conduci, Opel-ul tău te ghidează

Cu serviciul Live Navigation Plus poți să te bucuri de plăcerea condusului în timp ce primești ultimele informații din trafic pe sistemul tău de navigație. Acest serviciu este inclus și gratuit pe o perioadă de 3 ani când achiziționezi o mașină nouă cu sistem de navigație. Adaugă mașina în profilul tău și activează serviciile. Țările acoperite de acest serviciu sunt afișate in Condițiile generale de vânzare și utilizare.

În cazul în care conduceți un vehicul electric, cu EV Trip Planner puteți planifica în avans călătoria, puteți evita anxietatea legată de autonomie și puteți vedea locațiile stațiilor de încărcare de-a lungul traseului.

Preț
Live Navigation Plus
Cel mai bun copilot

Bucură-te de o experientă fără cusur, permițându-ți să ții mâinile pe volan si privirea la drum.

Cu serviciile Live Navigation Plus mașina ta găsește cel mai bun traseu în timp real, bazat pe informații de încredere din trafic care vin de la o mare comunitate de utilizatori din peste 30 de țări.

Serviciile Live Navigation Plus sunt afișate pe ecranul principal al mașinii și suportă chiar și control vocal.

Opțiunea integrată de Alerte de siguranță rutieră furnizează informații verificate, în timp real. Avertizează sonor și vizual astfel ca viteza și stilul tău de conducere să poată fi adaptate în consecință pentru a-ți asigura un mediu de protecție, ție și pasagerilor tăi.

Pentru șoferii de vehicule electrice, EV Trip Planner este cel mai bun aliat pentru a planifica în prealabil fiecare călătorie: înainte de a pleca, puteți introduce destinația și vedeți încărcarea bateriei la plecare... dar mai ales, puteți descoperi direct în aplicație intervalul estimat care va rămâne disponibil la sfârșitul călătoriei. 
Sunt afișate și locațiile stațiilor de încărcare de-a lungul traseului, astfel încât să le puteți trimite din aplicație la sistemul de navigație pentru a începe călătoria fără nicio grijă.

Totul despre serviciu

Condu inteligent

Bucură-te la maxim de condus cu serviciul Live Navigation Plus. Serviciul include informații din trafic în timp real despre zone aglomerate (blocaje), dar și prețuri la carburanți si locuri de parcare libere. Acestea sunt transmise direct pe ecranul mașinii și sunt disponibile și pe ecranul din bord (dacă există echiparea - bord digital).

Rețeaua de drumuri este în continuă evoluție: sensurile de circulație se schimbă, zonele pietonale se extind iar sensurile giratorii din cartierele nou construite sunt pregătite pentru circulație. Pentru a profita la maximum de sistemul de navigație și pentru a obține indicații optime, asigurați-vă că harta este întotdeauna actualizată. Dacă vehiculul este echipat cu funcția „Over-the-air” Map Update, nu vă faceți griji, va face actualizările automat pentru dvs. Pentru toate celelalte sisteme de navigație, trebuie doar să vizitați cu regularitate secțiunea dedicată din aplicația myOpel și să urmați instrucțiunile simple de îndată ce este disponibilă o actualizare.
Obțineți întotdeauna cel mai bun traseu și ajungeți la destinație în cel mai eficient mod. 

Prevenție eficientă

Alertele de siguranță rutieră garantează eficiența. Grație unei mari comunități de oameni din mai mult de 30 țări, avertizările foarte precise, venite la timp, sunt acum disponibile la îndemână. Și tu poți contribui, distribuind avertizări.

Conform legislației

În funcție de țară și regulile&regulamentele în vigoare, alertele de camere radar și zone periculoase îți semnalează poziția exactă a radarelor fixe și mobile (viteză, semafoare, stopuri) și te avertizează când intri într-o zonă predispusă accidentelor.

Serviciul Live Navigation Plus include:

  • Trafic Online
  • Informații despre parcări
  • Informații meteo
  • Suportă Control vocal
  • Benzinării și prețuri carburanți în drumul tău sau în apropiere
  • Căutare rapidă adrese și puncte de interes
  • Alerte de siguranță rutieră
  • EV Trip Planner pentru vehicule electrice

Cu un vehicul electric, poți căuta și stații de încărcare electrice ca POI (Point-of-Interest).

Activation des services

Cum să activezi serviciul

Dacă ai o mașină nouă cu sistem de navigație integrat, beneficiezi gratuit pe o perioadă de 3 ani de serviciul Live Navigation Plus. După 3 ani poți extinde perioada online direct din contul tău.

Cum să folosești serviciul

Când serviciul este activat îi poți schimba configurația in sistemul de navigație al mașinii tale Opel.

Ghid (PDF) pentru activarea serviciului Live Navigation Plus cu OpelConnect (butonul roșu SOS din vehicul)

Ghid (PDF) pentru activarea serviciului Live Navigation Plus fără OpelConnect pentru Grandland X, Combo, Vivaro, Zafira Life, Corsa, Crossland X (dupa Martie 2019 - te rog contactează dealer-ul tău)